Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Warzywa z serem feta Kazimierza

Składniki:

  • ½ sałaty lodowej
  • pęczek rzodkiewek
  • 3 pomidory
  • ogórek
  • czerwona cebula
  • ½ żółtej papryki
  • ½ czerwonej papryki
  • ½ zielonej papryki
  • marchewka
  • rzeżucha
  • 15 dag sera feta
  • ząbek czosnku
  • sos sałatkowy

Sposób wykonania:

  1. Sałatę porwać na mniejsze kawałki, cebule pokroić krążki a pozostałe warzywa na mniejsze kawałki,
    Wszystko ze sobą wymieszać dodając ser feta pokrojony w kostkę oraz posiekaną rzeżuchę.
    Doprawić do smaku rozgniecionym czosnkiem i polać sosem sałatkowym

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *