Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka z ryby i brzoskwini*

Składniki:

  • filety smażone (ok. 1kg)
  • 4-6 szt. cebuli
  • 3 szt. papryki czerwonej
  • 1 puszka brzoskwiń
  • 3 łyżki koncentratu pomidorowego
  • keczup

Sposób przyrządzenia:
Cebulę pokroić w piórka, paprykę i brzoskwinie w paseczki. Cebulę zeszklić na patelni, paprykę poddusić- wymieszać. Sporządzić sos z soku z brzoskwini, koncentratu pomidorowego i keczupu. Przekładać warstwami rybę, cebulę, paprykę, brzoskwinie, sos.
Przepis nadesłany na III edycją konkursu. Autor: Olga Szałata

1 comment for “Sałatka z ryby i brzoskwini*

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *