Składniki:
- 6 kiełbasek
- 1 duża cebula
- 1 puszka piwa
Składniki: 4 cienkie kiełbasy 8 cienkich plastrów wędzonego boczku 4 plastry żółtego sera 1 cebula Sposób przyrządzania: Cebulę pokroić w pół plasterki. Każdą kiełbasę przekroić wzdłuż (nie nacinać do końca) i wewnątrz nacięcia ułożyć cebulę i plaster (odpowiedniej wielkości) żółtego sera. Kiełbasę owinąć dwoma plastrami boczku. Spiąć wykałaczkami i smażyć na grillu około 15 minut,…
Składniki: • 75 dag. kiełbasy np: toruńskiej. glazura: • 1 szkl. dżemu morelowego. • 1 łyżka soku z cytryny. Wykonanie: Dżem włożyć do małego rondelka podgrzać, przetrzeć przez sito, połączyć z sokiem z cytryny. Kiełbasę podzielić na porcje ponacinać.. Piec na grillu, w połowie pieczenia posmarować glazurą. Można podawać z morelami z puszki. Przepis został…