Składniki: 20 ml calvadosu 20 ml koniaku 25 ml likieru brzoskwiniowego Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Read more →Składniki: 20 ml calvadosu 20 ml koniaku 25 ml likieru brzoskwiniowego Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Read more →Składniki: 25 ml calvadosu 20 ml likieru wiśniowego 20 ml soku z grejpfrutów Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Read more →Składniki: 25 ml calvadosu 20 ml ginu 20 ml likieru bananowego Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Read more →Składniki: 20 ml calvadosu 25 ml ciemnego rumu 20 ml likieru z czarnej porzeczki Sposób przyrządzenia: Do szklanki z lodem wlać wszystkie składniki, wymieszać.
Read more →Składniki: 30 ml calvadosu 15 ml ginu 20 ml whisky Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Read more →