Składniki: 25 ml absyntu 25 ml likieru miętowego Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Read more →Składniki: 25 ml absyntu 25 ml likieru miętowego Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Read more →Składniki: 25 ml absyntu 25 ml likieru miętowego 1 krople Angostury Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Read more →Składniki: 20 ml absyntu 20 ml likieru cytrynowego 20 ml likieru pomarańczowego Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Read more →Składniki: 20 ml absyntu 20 ml wytrawnego wermutu 20 ml ginu 5 ml likieru miętowego Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Read more →Składniki: 20 ml absyntu 45 ml whisky 2 krople Angostury Sposób przyrządzenia: W shakerze wymieszać wszystkie składniki z dodatkiem lodu, przez sitko przelać do szklanki.
Read more →