Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Koper włoski zapiekany z pomidorami

Składniki:
· 2 duże bulwy kopru włoskiego
· około 5-7 różyczek brokułów
· 3 pomidory
· Fix Spaghetti 4 sery z brokułami KNORR
· 250 g ugotowanego makaronu np. spaghetti
· 2 szczypty tymianku
· 4 łyżki tartego żółtego sera

Sposób przyrządzenia:
Obgotuj w osolonej wodzie bulwy kopru i różyczki brokułów. Zahartuj zimną wodą.

Obierz pomidora ze skórki i pokrój w ćwiartki. Rozmieszaj Fix Spaghetti 4 sery z brokułami KNORR w 1 ½ szklanki wody i zagotuj.

Ułóż w naczyniu do zapiekania warstwy warzyw i ugotowanego makaronu. Zalej Fixem, posyp tymiankiem i serem. Piecz około 30 minut w 185°C.{hidetags}

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *