Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kolanka z warzywami z rzeżuchą

Składniki:

  • 250 g kolanek
  • 4 łyżki oliwy
  • 4 jajka
  • 20 g masła
  • 200 g pomidorków koktajlowych
  • 4 pomidory sałatkowe
  • 1 mały pojemnik rzeżuchy
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Makaron ugotować wg. przepisu na opakowaniu.
    W między czasie jajka roztrzepać z solą i pieprzem po czym wylać na patelnie z rozgrzanym masłem.
    Na wierzchu ułożyć makaron i trzymać na ogniu pod przykryciem do zastygnięcia.
    Przełożyć na talerz i udekorować ćwiartkami pomidorów i rzeżuchy.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *