Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Jajeczna sałatka z ogórkiem i rzodkiewką

Składniki

  • 6 jaj       
  • pęczek szczypiorku
  • 2 pęczki rzodkiewek
  • 3 ogórki   
  • puszka kukurydzy   
  • 4 łyżki majonezu       
  • łyżka musztardy
  • pieprz       
  • sól

    Sposób wykonania:

    1. Jajka ugotować na twardo i pokroić je w kostkę.
      Natomiast ogórki i rzodkiewkę pokroić w plasterki a szczypiorek posiekać.
      Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać.
      Dodając jeszcze odsączona z zalewy kukurydzę.
      Doprawić do smaku majonezem, musztarda, solą oraz pieprzem.
  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *