Re:Amerykańskie impresje kulinarne

Home Forums Działy Kuchnie Świata Amerykańskie impresje kulinarne Re:Amerykańskie impresje kulinarne

Anerite
Participant
Posted on 28 stycznia 2005 at 23:12

Ewuniu, mialam okazje rozmawiac dzis z Toba i wczesniej nie zauwazylam Twego postu. Wiec jak pisalam, nie w kazdym stanie jest tak samo. Tu nie brakuje niesolonego masla, jest i slone do wyboru. Twarogu nie ma nigdzie, nawet w polskich deli, a to, co sprzedaja pod nazwa "farmer cheese" (niby wiejski ser) jest bez smaku. Zeby zrobic dobre pierogi albo sernik, to trzeba sobie samemu zrobic twarog, z gotowych serkow bym nie robila, sa do smarowania a nie maja wlasciwej "struktury" jak twarog. Podaj swoje przepisy i przychodz na czat w podobnym czasie jak dzis. Pozdrawiam, Anerite.

Register Lost Password
Username
Password
Confirm Password
Email
Username or email