Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

O:Poziom przepisow

Home Forums Działy Hudy Park Poziom przepisow O:Poziom przepisow

#45840
Administrator
Keymaster

Kilka uwag do tych postów
Anerite podaj przykłady zdjęć których autorstwo wg ciebie jest wątpliwe.
Co do jakości przepisów to może być rożnie jednak wiele osób podaje swoje przepisy – może nie są one w sposób najlepszy opisane – ale jednak ludzie podejmują pewien wysiłek aby dodać te przepisy, i odrzucanie ich jest sprawą cieżką.

Co do linków jest to kwestia w pełni uznaniowa przez Adminów – spam nie jest tolerowany – linki do wartościowych (i to w naszym osobistym mniemaniu) treści pozostają.
W tym momencie strona techniczna obsługi serwisu zajmuje mi 90% czasu pracy i niestety nie mam możliwości pełnej kontroli nad treściami.
Co to dziwnych znaków, nie stwierdziliśmy ich występowania – być może Anrite występują problemy w zgodności językowej na twoim komputerze (jakaś inne wersja czcionki).
Co do przepisów które twierdzisz że każdy zna – tu jest kwestia wątpliwa gdyż jak sama napisałeś korzystają z portalu również osoby, które się dopiero uczą gotować i nie mają nawet ułamka twojej wiedzy -; a patrzysz na sytuacja jakby dotyczyła tylko ciebie. Poza tym kuchnia to nie apteka i wiele osób to samo gotuje w inny sposób i być może komuś ten inny sposób się przyda.
Co do rozmaitego nazewnictwa plasterków czy kółek kiełbasy weź pod uwagę różnice językowe w różnych częściach kraju – dla ciebie coś jest dziwne a dla innych nie.
Zasmażka nie zawsze jest zasmażką, nie nazwiesz chyba zasmażką roux – choć de facto by można ale różnica jest spora?
Poza tym jak zwykle bierzemy twoje opinie pod uwage, lecz pozwolisz że czasami możemy mieć różne zdania.
I nie bież tego w żaden sposób do siebie gdyż jesteś jedną z najważniejszych osób na tym forum i wiele osób zawdzięcz Tobie wiele informacji gdyż zawsze jesteś pomocna każdemu. Za co ci dziękujemy i prosimy o nieobrażanie się jeśli uważasz ta odpowiedz za niemiłą lub wrogą – nie takie są moje intencje.