Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Odp:Tort Rafaello- PILNE

Home Forums Komentarze na temat artykułów Artykuły Tort Rafaello- PILNE Odp:Tort Rafaello- PILNE

#44839
maja
Participant

Aneritko napewno masz racje co do łączenia czekolady ze smietaną ,ja piekłam Rafaello kilka razy jeszcze zanim ten przepis tu sie znalazł i tak miałam w przepisie dokładnie żeby ubijać mikserem śmietnę kremówkę ,osobno smietanę zwykła ze śnieżką ,połączyc i dodac czekolanę rozpuszczoą i pozostałe składniki ,mogę ci gwarantować ,ze to ciasto zostaje do dwóch a nawet trzech dni i nic nie robi sie z masa,być moze to tak jak mowisz czekoladą robi ,,swoje,,,ja nie robiłam samej śmietany z czekolada ,dlatego polegam na twojej wiedzy,pozdrawiam Cię cieplutko