zimne sosy do zimnych mięs

Agnieszka
Participant
Posted on 12 marca 2005 at 22:18

Mam pytanko: co poleciliby¶cie do upieczonej polêdwicy. Niestety co¶ %cenzura% i jest gorzka w smaku. Ale tylko na ciep³o. Na zimno smakuje ¶wietnie i nie czuæ tej goryczy. Pomy¶la³am wiêc o pokrojeniu jej w plastry i podaniu na zimno. Tylko jak? Mo¿e jai¶ sos chrzanowy, a mo¿e w galarecie? Poradzicie co¶?
Aga

Wiesia
Participant
Posted on 12 marca 2005 at 22:42

Aga, sprobuj ze zwyklym sosem smitanowym , czy innym jakim chcesz ale dodaj estragon.
Wspaniale pasuje do mies i ma tak intensywny smak, ze zabije goryczke.

You must be logged in to reply to this topic.

Register Lost Password
Username
Password
Confirm Password
Email
Username or email