udka kurczaka nadziewane

admin
Keymaster
Posted on 10 września 2005 at 15:15

Proszê o przepisy

marek
Participant
Posted on 10 września 2005 at 15:26

Poczytaj:
[url]http://pychotka.pl/pychotka/component/option,com_simpleboard/Itemid,41/func,view/catid,3/id,2174/[/url]
[url]http://f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=18527&start=870[/url]
[url]http://gotowanie.x3m.pl/index.php?przepis=939#1[/url]

Znasz ju¿ technikê, sprawa farszy to ju¿ Twoja inwencja. Powodzenia i smacznego.

marek
Participant
Posted on 10 września 2005 at 15:29

Poczytaj:
[url]http://pychotka.pl/pychotka/component/option,com_simpleboard/Itemid,41/func,view/catid,3/id,2174/[/url]
[url]http://f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=18527&start=870[/url]
[url]http://gotowanie.x3m.pl/index.php?przepis=939#1[/url]

Znasz ju¿ technikê, sprawa farszy to ju¿ Twoja inwencja. Powodzenia i smacznego.

Grzegorz
Participant
Posted on 13 października 2005 at 23:39

Ja robiê ca³ego kurczaka nadziewanego .
Po³o¿yæ kurczaka na desce brzuchem do spodu 1,5kg,przeci±æ wzd³u¿ grzbietu i powoli wytrybowaæ wszystkie ko¶ci musi byæ bardzo ostry nó¿.
Nastêpnie natrzeæ w ¶rodku przyprawami wedle uznania ja u¿ywam wegety i czosnkiem ,zeszyæ zostawiaj±c otwór z ty³u .
Farsz
1 kg miêsa mieszanego zmieliæ
sól ,pieprz, czosnek ,starta cebula ,wegeta, du¿o zielonej pietruszki
1 namoczona bu³ka
2 jajka
wszystko dobrze wyrobiæ i nadziaæ kurczaka i uformowaæ zeszyæ otwór
folie aluminiow± posmarowaæ dobrze t³uszczem i zawin±æ szczelnie kurczaka
nagrzaæ dobrze piekarnik i w³o¿yæ blachê z ptokiem do pieczenia piec z pó³torej godziny pod koniec rozwin±æ folie ¿eby siê ³adnie przyrumieni³
mo¿na je¶æ na zimno wraz z wêdlinami lub na gor±co do obiadu
smacznego

admin
Keymaster
Posted on 4 listopada 2005 at 20:44

[b]tinca pisze:[/b]
[quote]Poczytaj:
[url]http://pychotka.pl/pychotka/component/option,com_simpleboard/Itemid,41/func,view/catid,3/id,2174/[/url]
[url]http://f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=18527&start=870[/url]
[url]http://gotowanie.x3m.pl/index.php?przepis=939#1[/url]

Znasz ju¿ technikê, sprawa farszy to ju¿ Twoja inwencja. Powodzenia i smacznego.[/quote]

You must be logged in to reply to this topic.

Register Lost Password
Username
Password
Confirm Password
Email
Username or email