Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

udka kurczaka nadziewane

Home Forums Przepisy czytelników Szukam przepisu na…. udka kurczaka nadziewane

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #44229
    admin
    Keymaster

    Proszê o przepisy

    #44230
    marek
    Participant

    Poczytaj:
    [url]http://pychotka.pl/pychotka/component/option,com_simpleboard/Itemid,41/func,view/catid,3/id,2174/[/url]
    [url]http://f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=18527&start=870[/url]
    [url]http://gotowanie.x3m.pl/index.php?przepis=939#1[/url]

    Znasz ju¿ technikê, sprawa farszy to ju¿ Twoja inwencja. Powodzenia i smacznego.

    #44231
    marek
    Participant

    Poczytaj:
    [url]http://pychotka.pl/pychotka/component/option,com_simpleboard/Itemid,41/func,view/catid,3/id,2174/[/url]
    [url]http://f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=18527&start=870[/url]
    [url]http://gotowanie.x3m.pl/index.php?przepis=939#1[/url]

    Znasz ju¿ technikê, sprawa farszy to ju¿ Twoja inwencja. Powodzenia i smacznego.

    #44268
    Grzegorz
    Participant

    Ja robiê ca³ego kurczaka nadziewanego .
    Po³o¿yæ kurczaka na desce brzuchem do spodu 1,5kg,przeci±æ wzd³u¿ grzbietu i powoli wytrybowaæ wszystkie ko¶ci musi byæ bardzo ostry nó¿.
    Nastêpnie natrzeæ w ¶rodku przyprawami wedle uznania ja u¿ywam wegety i czosnkiem ,zeszyæ zostawiaj±c otwór z ty³u .
    Farsz
    1 kg miêsa mieszanego zmieliæ
    sól ,pieprz, czosnek ,starta cebula ,wegeta, du¿o zielonej pietruszki
    1 namoczona bu³ka
    2 jajka
    wszystko dobrze wyrobiæ i nadziaæ kurczaka i uformowaæ zeszyæ otwór
    folie aluminiow± posmarowaæ dobrze t³uszczem i zawin±æ szczelnie kurczaka
    nagrzaæ dobrze piekarnik i w³o¿yæ blachê z ptokiem do pieczenia piec z pó³torej godziny pod koniec rozwin±æ folie ¿eby siê ³adnie przyrumieni³
    mo¿na je¶æ na zimno wraz z wêdlinami lub na gor±co do obiadu
    smacznego

    #44309
    admin
    Keymaster

    [b]tinca pisze:[/b]
    [quote]Poczytaj:
    [url]http://pychotka.pl/pychotka/component/option,com_simpleboard/Itemid,41/func,view/catid,3/id,2174/[/url]
    [url]http://f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=18527&start=870[/url]
    [url]http://gotowanie.x3m.pl/index.php?przepis=939#1[/url]

    Znasz ju¿ technikê, sprawa farszy to ju¿ Twoja inwencja. Powodzenia i smacznego.[/quote]

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.