Ryby

Stefańska Magdalena
Participant
Posted on 28 stycznia 2012 at 01:32

Jadłam kiedyś belona z grilla, pieczonego w folii aluminiowej. Przepyszny:)

Stefańska Magdalena
Participant
Posted on 28 stycznia 2012 at 01:32

Jadłam kiedyś belona z grilla, pieczonego w folii aluminiowej. Przepyszny:)

marek
Participant
Posted on 28 stycznia 2012 at 03:49

Belona faktycznie jest pyszna. Proszę nie zrażać się zielonym kolorem ości, to normalne.

marek
Participant
Posted on 28 stycznia 2012 at 03:49

Belona faktycznie jest pyszna. Proszę nie zrażać się zielonym kolorem ości, to normalne.

Stefańska Magdalena
Participant
Posted on 28 stycznia 2012 at 23:30

I jest bardziej syta niż inne ryby, przynajmniej mnie się tak wydaje.

Stefańska Magdalena
Participant
Posted on 28 stycznia 2012 at 23:30

I jest bardziej syta niż inne ryby, przynajmniej mnie się tak wydaje.

dorota pipiorka
Participant
Posted on 2 lutego 2012 at 22:53

nie jadłam nigdy, ale dziś znalazłam przepis na roladki ziemniaczane z łososiem, jutro na obiad zrobię to dam Wam znać jak wyszło 🙂
na zdjęciu wygląda tak, że aż mi ślinka pociekła 😉

:angry:

dorota pipiorka
Participant
Posted on 2 lutego 2012 at 22:53

nie jadłam nigdy, ale dziś znalazłam przepis na roladki ziemniaczane z łososiem, jutro na obiad zrobię to dam Wam znać jak wyszło 🙂
na zdjęciu wygląda tak, że aż mi ślinka pociekła 😉

:angry:

Mar Golka
Participant
Posted on 5 lutego 2012 at 23:27

Ja polecam soję po grecku w zamian za rybkę po grecku:)

Pozdrawiam,
Gola

Mar Golka
Participant
Posted on 5 lutego 2012 at 23:27

Ja polecam soję po grecku w zamian za rybkę po grecku:)

Pozdrawiam,
Gola

Maria Drwakin
Participant
Posted on 5 lutego 2012 at 23:42

Witam,

bez przesady, to profanacja!

M

Maria Drwakin
Participant
Posted on 5 lutego 2012 at 23:42

Witam,

bez przesady, to profanacja!

M

You must be logged in to reply to this topic.

Register Lost Password
Username
Password
Confirm Password
Email
Username or email