przepisy

Agnieszka
Participant
Posted on 4 maja 2005 at 10:01

[color=#008000]Ma³y apel do wszystkich:[/color]
Zagl±dajcie czasem na zamieszczone przez siebie przepisy. Czasami pojawiaj± siê przy nich komentarze i zapytania do przepisu. Mo¿e kto¶ oczekuje dodatkowych informacji lub w przepisie pojawiaj± siê nie¶cis³o¶ci…
Z kuchennym pozdrowieniem [b][i]W GÓRÊ PATELNIE[/i][/b]

marek
Participant
Posted on 4 maja 2005 at 12:27

Popieram zdanie Agi. Ludzie zadaj± pytania, co¶ chc± wyja¶niæ…….. Niestety modu³ na którym "stoi" Pychotka nie ma funkcji powiadamiania autorów o komêtarzach do ich przepisów. Pozostaje wiêc tylko od czasu do czasu poczytaæ i ewentualnie odpowiedzieæ aby rozwiaæ w±tpliwo¶ci.

Anerite
Participant
Posted on 4 maja 2005 at 22:09

A mozeby utworzyc osobny dzial na forum pt. "Komentarze do potraw", a zlikwidowac te mozliwosc pod przepisem, zostawic tylko slowo "komentarz" i jakis znaczek, ktoryby pozostal jako znak, ze ktos pisal, a po kliknieciu ukazalaby sie informacja : komentarz do tego przepisu prosze podac w dziale "komentarze", gdzie z kolei bylby taki wzor – do wpisania: tytul potrawy, autor i nick komentujacego, takze mozliwosc odpowiedzi tam. To z kolei moznaby przeslac autorowi przepisu po kazdym komentarzu. Mysle tez, ze to byloby czytane przez wiekszosc uczestnikow. Naturalnie trzeba by wtedy przeniesc wszystkie juz istniejace komentarze do tego dzialu, a zlikwidowac przy przepisach, zostawiajac znaczek i wystarczy tylko raz. Z forum mozna powiadamiac o postach, to tak chyba mozna zrobic. Moze ktos ma lepszy pomysl, ale jesli to jest wykonalne, to uwazam to za jakies wyjscie. Trudno sledzic swoje przepisy, zwlaszcza jesli ktos ma duzo, a komentarz moze byc wpisany kiedykolwiek. Anerite.

Post edited by: anerite, at: 2005/05/04 20:11

Anerite
Participant
Posted on 14 maja 2005 at 01:31

Czy kogos interesuja zupy chinskie, takie prawdziwe, nie podrabiane, przez znakomitego chinskiego szefa? Anerite.

admin
Keymaster
Posted on 2 listopada 2005 at 23:04

[b]Anerite pisze:[/b]
[quote]Czy kogos interesuja zupy chinskie, takie prawdziwe, nie podrabiane, przez znakomitego chinskiego szefa? Anerite.[/quote]

admin
Keymaster
Posted on 2 listopada 2005 at 23:11

mnie bardzo interesuje kuchnia chinska. czesto robiê dania ktore bardzo dobrze smakuj±:)teraz chce ugotowac prawdziw± zupe chinsk± i nie wiem od czego mam zacz±c

Anerite
Participant
Posted on 3 listopada 2005 at 00:36

Anka, postaram sie poszukac, jak znajde, to podam. Z mojego doswiadczenia, bedac czasem w chinskich restauracjach wynika, ze sa to przewaznie zupy kwasne (b. kwasne) z uzyciem specjalnej kwasnej trawy chinskiej, chyba jest w duzych marketach. Procz tego wontony (takie pierozki z nadzieniem mieso i krewetki albo tylko krewetki) i inne jarzyny. Anerite.

Anerite
Participant
Posted on 3 listopada 2005 at 00:46

Anka, polecam zrodla/przepisy: jesli znasz angielski, to idz na Google i wpisz: "chinese soup", a jesli nie znasz angielskiego, to wpisz: "chinska zupa" w wyszukiwarke i znajdziez tam pelno przepisow. Nie recze za oryginalnosc przepisow, ale masz wybor. Anerite.

You must be logged in to reply to this topic.

Register Lost Password
Username
Password
Confirm Password
Email
Username or email