Przekąski, dania na impreze..?! Pomocy!

Damian
Participant
Posted on 11 sierpnia 2011 at 13:53

Umiesz gotować?
Sprawia Ci to przyjemność?
Chcesz mieć własny, kulinarny program w telewizji?

Telewizja zaprasza wszystkich chętnych do udziału w konkursie „ Kuchenne zmagania”.
Jeśli już nakręciłeś filmik pokazujący Twoje kuchenne eksperymenty – prześlij go nam lub link do niego. Mile widziane filmiki z udziałem rodziny i znajomych.

Czekamy na zgłoszenia zawierające:
imię i nazwisko,
tel. kontaktowy,
adres e-mail;
krótki tekst, który przekona nas, że to właśnie Ty jesteś idealnym kandydatem do naszego programu,
filmik lub link do Twojego filmiku.

Kontakt: program.rozrywkowy@onet.pl

Grillcenter_pl
Participant
Posted on 11 sierpnia 2011 at 16:02

Myślę że to racja, muffiny to bardzo dobra przekąska na każdą imprezę i znakomicie się sprawdzają. Goście bardzo je lubią.

Grillcenter_pl
Participant
Posted on 11 sierpnia 2011 at 16:02

Myślę że to racja, muffiny to bardzo dobra przekąska na każdą imprezę i znakomicie się sprawdzają. Goście bardzo je lubią.

Joanna Wesoła
Participant
Posted on 29 sierpnia 2011 at 14:30

może zrób tortillę, tu podsyłam linka do przepisu: [url]http://internetowe-przepisy.pl/pyszna-tortilla-na-twoim-stole/[/url]. jest dość łatwa w wykonaniu, lekka, wygląda efektownie, do tego wprowadzisz trochę egzotyki do swejego przyjęcia 🙂

Joanna Wesoła
Participant
Posted on 29 sierpnia 2011 at 14:30

może zrób tortillę, tu podsyłam linka do przepisu: [url]http://internetowe-przepisy.pl/pyszna-tortilla-na-twoim-stole/[/url]. jest dość łatwa w wykonaniu, lekka, wygląda efektownie, do tego wprowadzisz trochę egzotyki do swejego przyjęcia 🙂

admin
Keymaster
Posted on 9 września 2011 at 12:24

Ja polecam różne wynalazki z ciasta francuskiego – można robić takie jakby „paszteciki”, np. z farszem szpinakowo-serowym, z parówką, z innymi dodatkami (oliwki itp.).
To się zawsze sprawdza jako przekąski na imprezach.

Poza tym jakieś koreczki (serowo-warzywne lub owocowe), mini-kanapeczki 🙂 pomysłów jest mnóstwo, trzeba pokombinować 🙂

admin
Keymaster
Posted on 9 września 2011 at 12:24

Ja polecam różne wynalazki z ciasta francuskiego – można robić takie jakby „paszteciki”, np. z farszem szpinakowo-serowym, z parówką, z innymi dodatkami (oliwki itp.).
To się zawsze sprawdza jako przekąski na imprezach.

Poza tym jakieś koreczki (serowo-warzywne lub owocowe), mini-kanapeczki 🙂 pomysłów jest mnóstwo, trzeba pokombinować 🙂

auguscik tomasz
Participant
Posted on 28 września 2011 at 11:43

Ja dorzucę warzywa w panierowane w sosie czosnkowo jogurtowym , gotujesz warzywA panierujesz jak schabowego i smażysz , jogurt mieszasz z majonezem pół na pół i dodajesz czosnek natkę pietruszki. Dobre i każdemu wychodzi.

auguscik tomasz
Participant
Posted on 28 września 2011 at 11:43

Ja dorzucę warzywa w panierowane w sosie czosnkowo jogurtowym , gotujesz warzywA panierujesz jak schabowego i smażysz , jogurt mieszasz z majonezem pół na pół i dodajesz czosnek natkę pietruszki. Dobre i każdemu wychodzi.

auguscik tomasz
Participant
Posted on 28 września 2011 at 11:56

Więcej. Nieśmiertelna śliwka z boczkiem , Wędzona śliwka owinięta plastrem boczku i usmażona danie ma 100 lat pamiętam jak wz 15 lat temu miałem praktyki w grand hotelu i to było podawane ostatnio widziałem to na weselu w lokalu ,,Polna Róża ‘’ Sala weselna i było podawane z sosem bbq , efekt co najmniej dobry , i zawsze dobre szaszłyki z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi , a jEli ci się chce to pieczone udziki od kurczaka upiecz na ostro z pieprzem Cayen obtocz w podgrzanym miodzie i spanie rój w płatkach kokosowych , też przepis z jakiegoś wesela z Nadarzyna…

auguscik tomasz
Participant
Posted on 28 września 2011 at 11:56

Więcej. Nieśmiertelna śliwka z boczkiem , Wędzona śliwka owinięta plastrem boczku i usmażona danie ma 100 lat pamiętam jak wz 15 lat temu miałem praktyki w grand hotelu i to było podawane ostatnio widziałem to na weselu w lokalu ,,Polna Róża ‘’ Sala weselna i było podawane z sosem bbq , efekt co najmniej dobry , i zawsze dobre szaszłyki z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi , a jEli ci się chce to pieczone udziki od kurczaka upiecz na ostro z pieprzem Cayen obtocz w podgrzanym miodzie i spanie rój w płatkach kokosowych , też przepis z jakiegoś wesela z Nadarzyna…

auguscik tomasz
Participant
Posted on 28 września 2011 at 11:57

A do picia mojito , sprite z lionką i miętom i lodem.

auguscik tomasz
Participant
Posted on 28 września 2011 at 11:57

A do picia mojito , sprite z lionką i miętom i lodem.

auguscik tomasz
Participant
Posted on 28 września 2011 at 12:00

Zawsze też można zrobić kolorowe pierożki , ciasto barwisz szpinakiem , a drugie koncentratem pomidorowym , 3 szafranem a farsz możesz doprawić przyprawą do kuchni meksykańskiej.

auguscik tomasz
Participant
Posted on 28 września 2011 at 12:00

Zawsze też można zrobić kolorowe pierożki , ciasto barwisz szpinakiem , a drugie koncentratem pomidorowym , 3 szafranem a farsz możesz doprawić przyprawą do kuchni meksykańskiej.

You must be logged in to reply to this topic.

Register Lost Password
Username
Password
Confirm Password
Email
Username or email