Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kulinarne porady praktyczne

Home Forums Działy Hudy Park Kulinarne porady praktyczne

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #44748
    Anerite
    Participant

    A mozeby tak zalozyc dzial porad kulinarnych dla wszystkich, i tych niedoswiadczonych i dla gospodyn domowych bieglych w gotowaniu. Nawet majac dobra praktyke w gotowaniu, mozna sie czegos nowego dowiedziec. Przyklad porad, jak gotowac jajka ( sa tacy, co sie chca dowiedziec), co robic, aby sie smietana nie warzyla dodana do sosu/zupy, jak przygotowac jarzyny do gotwania/duszenia, co obierac, a co nie, jak sie gotuje na parze itd. i dlaczego tak, a nie inaczej. Proponuje taki watek i zeby kazdy, kto ma doswiadczenie i moze dobrze doradzic – wzial udzial. Anerite.
    PS. Ostatnio widze duzo dobrych przepisow, gratuluje i oby tak dalej.

    Edytowany przez: Anerite, w: 2006/04/10 22:27

    #44751
    marek
    Participant

    Może masz rację Irenko, poczekajmy jednak na zdanie innych. Pozdrawiam, a za pochwały dziękuję.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.