Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

jak najszybciej oskubac ges

Home Forums Przepisy czytelników Porady czytelników jak najszybciej oskubac ges

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #45132
    admin
    Keymaster

    witam jestem tu nowa i nie do konca pewna czy umieszczam ten post w odpowiednim miejscu
    poradzcie jak najsprawniej oskubac ges a nastepnie ładnie ja poporcjowac mecze sie strasznie i moje porcje sa poszarpane i brzydkie pomocy:(

    #45134
    Anerite
    Participant

    Polecam wizyte na stronie: http://www.wedlinydomowe.pl/ , wybierz dzial: Drob na lewym pasku, sa zdjecia. Gesi porcjuje sie tak samo jak kury, potrzebny b. ostry noz. Najpierw odcina sie udka, potem skrzydla, potem dzieli sie cala tuszke. W razie potrzeby dodatkowych wyjasnien napisz do wlasciciela stronki Maxella, b. chetnie i wyczerpujaco odpowiada. Procz tego posylam link o odpierzaniu. Tam sa ogolne wiadomosci o czesciach i podziale zwierzat rzeznych najpierw, drob jest prawie przy koncu, potem sa ryby. Mam nadzieje, ze sie przydalo. Anerite.

    http://www.wedlinydomowe.pl/print.php?what=article&id=855 odpierzanie

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.