jak najszybciej oskubac ges

admin
Keymaster
Posted on 19 listopada 2006 at 23:53

witam jestem tu nowa i nie do konca pewna czy umieszczam ten post w odpowiednim miejscu
poradzcie jak najsprawniej oskubac ges a nastepnie ładnie ja poporcjowac mecze sie strasznie i moje porcje sa poszarpane i brzydkie pomocy:(

Anerite
Participant
Posted on 20 listopada 2006 at 22:22

Polecam wizyte na stronie: http://www.wedlinydomowe.pl/ , wybierz dzial: Drob na lewym pasku, sa zdjecia. Gesi porcjuje sie tak samo jak kury, potrzebny b. ostry noz. Najpierw odcina sie udka, potem skrzydla, potem dzieli sie cala tuszke. W razie potrzeby dodatkowych wyjasnien napisz do wlasciciela stronki Maxella, b. chetnie i wyczerpujaco odpowiada. Procz tego posylam link o odpierzaniu. Tam sa ogolne wiadomosci o czesciach i podziale zwierzat rzeznych najpierw, drob jest prawie przy koncu, potem sa ryby. Mam nadzieje, ze sie przydalo. Anerite.

http://www.wedlinydomowe.pl/print.php?what=article&id=855 odpierzanie

You must be logged in to reply to this topic.

Register Lost Password
Username
Password
Confirm Password
Email
Username or email