Grill

admin
Keymaster
Posted on 23 kwietnia 2005 at 00:17

Najprostsze i najlepsze.
Karkówka , skrzyde³ka – wytaplaæ w przyprawie Delikat do miêsa. Wrzuciæ na grill – ja wrzucam na tacki aluminiowe. Piec do miêkko¶ci. Zarêczam, proste i dobre

Helena Wicka
Participant
Posted on 1 sierpnia 2011 at 13:20

no proste, nie proste wiele zależy od grilla :)z pewnością smak potraw jest znacznie różny z grilla tradycyjnego a elektrycznego 🙂 zastanawiam się właśnie nad zakupem elektrycznego grilla :angry: ……. i obawiam się o klimat potraw 🙁

Helena Wicka
Participant
Posted on 1 sierpnia 2011 at 13:20

no proste, nie proste wiele zależy od grilla :)z pewnością smak potraw jest znacznie różny z grilla tradycyjnego a elektrycznego 🙂 zastanawiam się właśnie nad zakupem elektrycznego grilla :angry: ……. i obawiam się o klimat potraw 🙁

Grillcenter_pl
Participant
Posted on 11 sierpnia 2011 at 16:08

Sam grill też robi bardzo dużą różnicę i warto o tym pamiętać. Im lepszy grill tym lepsze potrawy- oczywiście zależy co chcemy przyrządzić. Mi najbardziej smakuje karkówka:)

Grillcenter_pl
Participant
Posted on 11 sierpnia 2011 at 16:08

Sam grill też robi bardzo dużą różnicę i warto o tym pamiętać. Im lepszy grill tym lepsze potrawy- oczywiście zależy co chcemy przyrządzić. Mi najbardziej smakuje karkówka:)

Mikołaj Stachowiak
Participant
Posted on 19 sierpnia 2011 at 16:52

piersi z kurczaka na grillu = ideał:)

Mikołaj Stachowiak
Participant
Posted on 19 sierpnia 2011 at 16:52

piersi z kurczaka na grillu = ideał:)

Grillcenter_pl
Participant
Posted on 4 października 2011 at 22:10

A kiełbaski? Jak lubicie je jeść i przyrządzać?Z jaką przyprawą? Trzeba wykorzystać resztki pogody i zrobić ostatniego już w tym roku grilla:)

Grillcenter_pl
Participant
Posted on 4 października 2011 at 22:10

A kiełbaski? Jak lubicie je jeść i przyrządzać?Z jaką przyprawą? Trzeba wykorzystać resztki pogody i zrobić ostatniego już w tym roku grilla:)

Mariola Łyczak
Participant
Posted on 25 maja 2012 at 01:43

Kiełbaski na grilla to tylko biała parzona,kaszanka i karczek.Często robię marynatę z przyprawy grillowej(u mnie Mikado z lidla),oleju i czosnku.

Mariola Łyczak
Participant
Posted on 25 maja 2012 at 01:43

Kiełbaski na grilla to tylko biała parzona,kaszanka i karczek.Często robię marynatę z przyprawy grillowej(u mnie Mikado z lidla),oleju i czosnku.

Waldemar Ryszkowski
Participant
Posted on 19 czerwca 2012 at 00:25

Osobiście to z grilla uwielbiam szaszłyki, teraz planuję oprócz dużej porcji warzyw (cebula, cukinia, pomidor, papryka, czosnek) dodać jeszcze pieczarki.

Waldemar Ryszkowski
Participant
Posted on 19 czerwca 2012 at 00:25

Osobiście to z grilla uwielbiam szaszłyki, teraz planuję oprócz dużej porcji warzyw (cebula, cukinia, pomidor, papryka, czosnek) dodać jeszcze pieczarki.

Mariola Łyczak
Participant
Posted on 1 lipca 2012 at 03:53

Ja kupuję gotowe szaszłyki na grilla ,są idealne dodaje tylko paprykę i gotowe;)

Mariola Łyczak
Participant
Posted on 1 lipca 2012 at 03:53

Ja kupuję gotowe szaszłyki na grilla ,są idealne dodaje tylko paprykę i gotowe;)

You must be logged in to reply to this topic.

Register Lost Password
Username
Password
Confirm Password
Email
Username or email