Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

gołąbki

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #45909
    Marta Sobiech
    Participant

    Czy ktoś zna przepis na gołąbki, ale z innym sosem niż pomidorowy bo jestem uczulona na pomidora i jego pochodne 🙁

    #45910
    Anerite
    Participant

    Golabki mozna jesc zupelnie bez sosu. W mojej rodzinie jadlo sie golabki tylko polane tluszczem, zwykle maslem i takie golabki robie caly czas, sos psuje mi smak. Jesli ktos jednak koniecznie chce jesc z sosem, to mozna zrobic sos grzybowy albo bechamel. Mozna tez zrobic sos pieczeniowy. Oczywiscie golabki wypieka sie bez sosu, a sos robi osobno. Polecam jednak sprobowac bez sosu, dopiero jest wlasciwy smak golabkow, jesli oczywiscie nadzienie jest dobrze zrobione. Moge podac na zyczenie moj sposob. Pozdrawiam.

    #46337
    Zuzanna Stranbiel
    Participant

    Kiedys,gdzies jadlam z sosem grzybowym,to byla rewelacja,sprobuj…moze byc pieczarkowy ale troszeczke pikatny…smacznego

    #46668
    Zuzanna Stranbiel
    Participant

    Kiedys,gdzies jadlam z sosem grzybowym,to byla rewelacja,sprobuj…moze byc pieczarkowy ale troszeczke pikatny…smacznego

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.