gołąbki

Marta Sobiech
Participant
Posted on 14 stycznia 2010 at 13:35

Czy ktoś zna przepis na gołąbki, ale z innym sosem niż pomidorowy bo jestem uczulona na pomidora i jego pochodne 🙁

Anerite
Participant
Posted on 15 stycznia 2010 at 00:07

Golabki mozna jesc zupelnie bez sosu. W mojej rodzinie jadlo sie golabki tylko polane tluszczem, zwykle maslem i takie golabki robie caly czas, sos psuje mi smak. Jesli ktos jednak koniecznie chce jesc z sosem, to mozna zrobic sos grzybowy albo bechamel. Mozna tez zrobic sos pieczeniowy. Oczywiscie golabki wypieka sie bez sosu, a sos robi osobno. Polecam jednak sprobowac bez sosu, dopiero jest wlasciwy smak golabkow, jesli oczywiscie nadzienie jest dobrze zrobione. Moge podac na zyczenie moj sposob. Pozdrawiam.

Zuzanna Stranbiel
Participant
Posted on 27 lipca 2012 at 01:07

Kiedys,gdzies jadlam z sosem grzybowym,to byla rewelacja,sprobuj…moze byc pieczarkowy ale troszeczke pikatny…smacznego

Zuzanna Stranbiel
Participant
Posted on 27 lipca 2012 at 01:07

Kiedys,gdzies jadlam z sosem grzybowym,to byla rewelacja,sprobuj…moze byc pieczarkowy ale troszeczke pikatny…smacznego

You must be logged in to reply to this topic.

Register Lost Password
Username
Password
Confirm Password
Email
Username or email