dania jednogarnkowe dla budowlańców

dorota pietrzak
Participant
Posted on 3 stycznia 2009 at 20:21

zaczynam gotować dla ekipy budującej domy.pracują na dworze,więc potrzebują gorących dań i pożywnych. pomożecie?

marek
Participant
Posted on 4 stycznia 2009 at 08:16

Tutaj coś znajdziesz: [url]http://pychotka.pl/przepisy-kulinarne/jednogarnkowe.html[/url]

dorota pietrzak
Participant
Posted on 4 stycznia 2009 at 18:20

dziękuję. pozatym szukam dobrego sosu do gołąbków i chcę poznać rady dotyczące z jakiej kapusty są najlepsze gołąbki.

marek
Participant
Posted on 4 stycznia 2009 at 21:17

Sos pomidorowy lub grzybowy. Moim zdaniem najsmaczniejsze są gołąbki tradycyjne z polskiej kapusty.

dorota pietrzak
Participant
Posted on 4 stycznia 2009 at 22:57

no tak,ale mnie interesuje przepis na taki sos. ja robie golabki z kasza a nie z ryzem

marek
Participant
Posted on 5 stycznia 2009 at 01:00

Proszę bardzo, sos grzybowy do wyboru:
[url]http://pychotka.pl/index.php?option=com_search&Itemid=27&searchword=sos+grzybowy&submit=Szukaj&searchphrase=exact&ordering=newest[/url]

Pieczarkowy i pomidorowy:
[url]http://pychotka.pl/przepisy-kulinarne/p%f3%b3mi%easne/go%b3%b1bki-%11-krok-po-kroku.html[/url]

dorota pietrzak
Participant
Posted on 5 stycznia 2009 at 12:19

dziekuje ci bardzo

marek
Participant
Posted on 5 stycznia 2009 at 12:50

Ależ proszę, smacznego.

Robert Kozioł
Participant
Posted on 15 stycznia 2009 at 00:18

Witam, widze ze szykuje sie czeste gotowanie i w duzych ilosciach, moge powiedziec w tajemnicy, ze na budowlancach mozna troche podszkolic swoja kuchnie, zjadaja wszystko:) co do tych golabkow to znalazlem spora liste
http://www.winiary.pl/przepisy_kategoria.aspx?categoryID=1&letter=G moze jeszcze cos wykorzystasz.

You must be logged in to reply to this topic.

Register Lost Password
Username
Password
Confirm Password
Email
Username or email