aligator

joanna
Participant
Posted on 15 marca 2005 at 01:55

kiedys w nowym orleanie jadlam kielbase z aligatora i zupe gambo i potrawe jambalaje

Anerite
Participant
Posted on 15 marca 2005 at 04:48

Smakowalo? a jesli nie, to wspolczuje. Ja nie jestem taka ciekawa i bym nie probowala nawet gdyby mi ktos placil. Anerite.

marek
Participant
Posted on 15 marca 2005 at 09:35

A ja tak, z dzik± rozkosz±. Zawsze interesowa³a mnie "egzotyka" na stole. 🙂

Katarzyna
Participant
Posted on 15 marca 2005 at 10:59

Sma¿one mrówki te¿?;)

marek
Participant
Posted on 15 marca 2005 at 16:55

Zbyt kwa¶ne 😉
[img size=150]http://www.travisgregory.com/images/ant_green.jpg[/img]

Ewa
Participant
Posted on 16 marca 2005 at 00:21

A co powiecie na karaluchy bogate zrodlo protein , lub szczury przysmak z Meksyku 😡 😡 😡 😡 😡

Wiesia
Participant
Posted on 16 marca 2005 at 00:32

My jadamy w Europie slimaki, mazle, zaby- moze dla innych to jest obrzydliwosc?
Hm, ciekawe…Jakos nic nie wiem na ten temat. Moze ktos z Was?

Ewa
Participant
Posted on 16 marca 2005 at 06:45

no coz malza jak malza ,slimak hmmmm tez calkiem mily bezkregowiec(?chyba) zaba no coz oslizgle to to jest , ale SZCZUR?????? 😡 a najlepsza to pewno strychnina z ogonka – smacznego 😉

Wiesia
Participant
Posted on 10 kwietnia 2005 at 13:37

Jakos tu zgroza wieje, brrr…:laugh:

You must be logged in to reply to this topic.

Register Lost Password
Username
Password
Confirm Password
Email
Username or email