After

Anka Miller
Participant
Posted on 1 lutego 2007 at 21:55

Kuchnia egipska jest rzeczywiście przesmaczna i kolorowa 🙂 Sporo tam mają mięsa, ale trównież mnóstwo róznorodnych, świetnie przyprawionych potraw wegetariańskich. Tak dobrze przyżądzonego kus-kusu w życiu nie jadłam :]
Trochę jadaliśmy w hotelu (Regency Plaza), a trochę na mieście. Tahina stała się dzięki tej wycieczcce królową moich śniadań. Pyszne dania też serwują z fasoli i cieciorki, a avokado nadziewane pastą ryżową jast mniam 🙂 Objadaliśmy się tradycyjnym, słodziutkim ciastem kukurydzianym. Naprawde i kraj jest piękny, i kuchnia pyszna, i odpoczynek murowany 😀

admin
Keymaster
Posted on 22 lutego 2007 at 01:32

Jej, jak czytam takie rzeczy, to aż chcę się tam znaleść 😀 Też jestem fanką kuchni egzotycznych. Ale w Egipcie jeszcze nie byłam, może w te wakacje…? Byłaś z jakimś biurem rozumiem?

Anka Miller
Participant
Posted on 27 lutego 2007 at 03:13

Tak, z Alfa Starem. Mają bardzo duży wybór wycieczek i hoteli, zresztą na polskim rynku to największe biuro z wyjazdami do Egiptu właśnie. Solidne i stosunkowo niedrogie, załapaliśmy się na promocję i wyszło niewiele kasy na takie wrażenia 😀

You must be logged in to reply to this topic.

Register Lost Password
Username
Password
Confirm Password
Email
Username or email